неділю, 22 березня 2020 р.

Грудень


СНІД – біда людства

З метою підвищення рівня інформованості та освіченості першокласників із проблеми ВІЛ/СНІД, формування гуманного та толерантного ставлення до ВІЛ-інфікованих для ліцеїстів та паняночок 1-х класів проведена година спілкування «СНІД – біда людства».
Пам’ятайте! Ви можете запобігти зараженню ВІЛ- інфекцією.
Уникайте ризикованої поведінки – це найкращий спосіб зберегти своє здоров’я і життя!
Цінуйте його, адже життя дане нам один раз!




Ангел з одним крилом

Сьогодні 3 грудня - день, який нагадує всім нам, що серед нас є люди, котрі потребують особливої уваги і турботи.
Для першачків проведено виховну годину "Ангел з одним крилом", метою якого було усвідомлення дітьми життєвих проблем людей, які потребують особливої уваги і милосердя, сприяння у них розвитку толерантності, активної соціальної дії, доброчинності, бажання творити добро, радіти за інших, сприймати чужий біль як свій.
Не будьте байдужими до людей з інвалідністю! Не вішайте на них ярлики! Будьмо толерантні!



Урок мужності

Напередодні Дня Збройних Сил України для першачків ліцею проведено урок мужності на тему: «Вони стоять на захисті Вітчизни». Вихованцям розповіли про свято Збройних сил України, історію його виникнення, про почесний обов’язок громадян – служити в лавах української армії. На захід запрошено - старшого офіцера відділення військового обміну Дудкіна Дмитра Володимировича. Гість розповів про те, як проходить військова служба та закликав учнів виховувати в собі відповідальність, дисциплінованість, і бажання займатися спортом. Саме такі учні в майбутньому стануть гарними воїнами та зможуть гідно захищати нашу Батьківщину.




Зимова прогулянка

Зима – це казкова пора року, яку варто провести так, щоб найкращі моменти залишись у пам’яті надовго. Можна грати у сніжки, гріти ніжки біля каміна, дарувати подарунки та ще безліч всього іншого.
Зустріли зиму першокласники тематичним тижнем "Зима", впродовж якого вивчали особливості цієї пори року. Вони вчилися слухати, бачити й відчувати зиму, спостерігати, використовувати результати такої діяльності у повсякденному житті - як правильно одягатися, безпечно поводитися. А ще міркували, як важливо бачити неповторні миті природи, цінувати довколишню красу.



На день Святого Миколая 
діти чекають дива та подарунків




На передодні новорічних свят у чудо та казки вірять не лише діти, на їх здійснення чекають самі дорослі. Ось уже котрий рік дружна шкільна родина КЗ СОР Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військово –фізичною підготовкою відчуває себе справжніми чарівниками, умільцями дарувати радість сильних світу цього, нашим захисникам. Формуючи кожну посилку ми вкладали не лише необхідні речі для наших воїнів, а й часточку добра, любові, співчуття. Долучаючи дітей до подібних акцій, ми дорослі, привчаємо наших дітей до моральних вчинків і розкриваємо найкращі духовні якості. Наші подарунки отримали бійці 16 окремого мотопіхотного батальйону. Велике здивування було для хлопців, коли прочитали на коробках ім’я відправника, адже дехто з них є нашими земляками. Ваша невтомна праця є неоціненною. Дякуємо за ясне сонце та світлі зорі над нами!



З Новим 2020 роком!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар