неділю, 22 березня 2020 р.

Листопад

Ми маленькі піцейоли

Сьогодні у приготуванні піци спробували свої сили учні 1- а класу . Майстер-клас для дітей провели майстри виробничого навчання з професії «Кухар; кондитер» Учні приготували піци не схожі між собою за формами та начинками, кожен мав можливість проявити свої смаки та уподобання.




Театр – особливий і прекрасний світ. 
У ньому все надзвичайне.
10 - й тиждень навчання у НУШ для учнів 1-а класу проходив пiд гаслом "ТЕАТР"! У ході нового тижня дiти поглибили свої знання про театральне мистецтво,ознайомились з різними видами театрів (музичний, ляльковий, драматичний, театр звірів та ін.). Учні навчилися створювати невеликі малюнки-тексти відомих казок.
Основний вид діяльності дітей – це гра, а якщо гра в казку - то це найбільше свято і радість для дітей.З метою створення позитивного емоційного настрою, формування художнього смаку діти розіграли казку «Ріпка».
Усім дуже сподобалося в нашому шкільному театрі, глядачам - вистави, акторам – ролі.




День Гідності і Свободи
Щорічно 21 листопада ми відзначаємо День Гідності і Свободи. З метою формування в ліцеїстів 1-А класу та паняночок 1-Б класів ціннісного ставлення до Батьківщини, до людського життя, почуття національної самосвідомості і громадянської активності та й, загалом, щоб поглибити знання школярів про Євромайдан, проведено виховний захід "Україна - територія гідності і свободи". Хвилиною мовчання вшановано героїв, які боролися за волю і кращу долю нашого народу.





11 тиждень НУШ "МОДА"
Відповідно до Модельної навчальної програми 11 тиждень НУШ присвячено моді.Тематичний тиждень пройшов у дружній, творчій атмосфері. Протягом тижня учні 1-а класу (вихователь Шевченко Т.І.) ознайомилися з поняттям «мода», з професіями людей, які створюють модний одяг, працюють у цій сфері: модельєр, модель, швачка, модний показ, фотограф, аксесуари… Подивилися і обговорили мультик про моду «Корисні підказки».
Також діти познайомилися з тим, що модним можуть бути сучасні іграшки, ігри. Зробили висновок про те, що коли говорять про моду, то мають на увазі не тільки красивий одяг, але й розумовий та фізичний розвиток людини. Щороку дедалі більше людей обирають здоровий спосіб життя, спрямовують свої зусилля на збереження і зміцнення здоров’я (здорова їжа, повноцінний сон, перебування на свіжому повітрі, заняття спортом). Адже бути здоровим – красиво, бути здоровим – модно, бути здоровим – стильно, бути здоровим – класно.




Молодь обирає здоров'я
28 листопада 2019 року проведено виховний захід для учнів 1-х класів на тему: "Ми за здоровий спосіб життя!", на який було запрошено Колтакову Ірину Семенівну - видатну письменницю нашого міста, володарку найбільшої колекції дзвіночків, яка занесена до Національної книги рекордів України. Під час заходу ліцеїсти і паняночки приймали активну участь у групових іграх, конкурсах, кожен учасник висловлював свою точку зору щодо здорового способу життя. Учні показали себе активними прихильниками здорового способу життя. На завершення зустрічі Ірина Семенівна побажала першачкам здоров’я, здійснення мрій, успіхів у навчанні.


Пригоди крапельки
Впродовж тижня учні 1-а класу працювали над темою «Пригоди крапельки» і знайшли відповіді на безліч цікавих запитань. Малята моделювали, досліджували та експериментували, щоб з’ясувати: Чому йде дощ? Куди зникає дощова вода? Куди мчать річки? Звідки береться сніг? У кожного першачка безліч запитань! І так кортить отримати на них відповіді! Міркуючи, учні зрозуміли значення води в житті людини та необхідність її збереження. А на завершальному етапі тижня всі разом виготовили аплікацію «Весела краплинка» .Тиждень був насиченим і плідним.
Пишаємося нашими найменшими розумниками!




Немає коментарів:

Дописати коментар